Foto: Maximillian Stock ltd.

© Foto: Maximillian Stock ltd.

Oppskrifter med Kremost

Kremost er en fersk-ost som brukes som pålegg, til baking (særlig til ostekake), og som smaks- og konsistens-hever i en flere supper og sauser. Kremost finnes i en rekke smaker, og har ulikt fettinnhold.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

297.0 kcal   1224.0 kJ

Fett 29.0 g (76 %)

Herav 18.8 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 2.7 g (7 %)

Herav sukkerarter 2.7 g (mono og disakkarider)

Protein 6.2 g (16 %)

Les mer om KremostSe alle artikler med emne Kremost