Foto: Colourbox

© Foto: Colourbox

Oppskrifter med Pecorino

Pecorino er en italiensk ost laget av sauemelk. Pecorino er tørr og hard og kan minne om parmesan, men har en skarpere og tydeligere sauemelksmak. Det finnes forskjellige typer Pecorino, best kjent er pecorino romano og pecorino siciliano, navnsatt etter sine regioner. Osten lagres i ca åtte måneder, fettinnholdet er minimun 36 prosent.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

334.0 kcal   1389.0 kJ

Fett 26.0 g (50 %)

Herav 16.9 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.1 g (0 %)

Herav sukkerarter 0.1 g (mono og disakkarider)

Protein 25.0 g (48 %)

Les mer om PecorinoSe alle artikler med emne Pecorino