Foto: Torbjorn Lagerwall

© Foto: Torbjorn Lagerwall

Oppskrifter med Pinjekjerner

Pinjekjerner bør ristes i tørr stekepanne for å forsterke den delikate smaken. Pinjekjerner er store frø fra kjempekonglene som vokser på visse furuer fra Middelhavsområdet. Både naturelle og ristede pinjekjerner er i handelen. Pinjekjerner er en viktig ingrediens i pestosaus.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

698.0 kcal   2878.0 kJ

Fett 68.4 g (78 %)

Herav 4.9 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 5.0 g (5 %)

Herav sukkerarter 3.6 g (mono og disakkarider)

Protein 13.7 g (15 %)