Oppskrifter med Pinjekjerner
Pinjekjerner bør ristes i tørr stekepanne for å forsterke den delikate smaken. Pinjekjerner er store frø fra kjempekonglene som vokser på visse furuer fra Middelhavsområdet. Både naturelle og ristede pinjekjerner er i handelen. Pinjekjerner er en viktig ingrediens i pestosaus.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
698.0 kcal 2878.0 kJ
Fett 68.4 g (78 %)
Herav 4.9 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 5.0 g (5 %)
Herav sukkerarter 3.6 g (mono og disakkarider)
Protein 13.7 g (15 %)