Oppskrifter med Anis
Anis dyrkes først og fremst i Syria og Egypt. Populær urte på grunn av frøene som har en aromatisk smak. Men bladene kan også brukes. Anis er populær både i europeisk, arabisk og indisk matlaging. Frøene gir en søt, krydret smak til desserter, konfekt, tomat- og karryretter. Blomster og blad kan brukes i fruktsalat.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
337.0 kcal 1411.0 kJ
Fett 15.9 g (23 %)
Herav mettede fettsyrer
Karbohydrat 35.4 g (51 %)
Herav sukkerarter (mono og disakkarider)
Protein 17.6 g (25 %)