Foto: istockphoto

© Foto: istockphoto

Oppskrifter med Anis

Anis dyrkes først og fremst i Syria og Egypt. Populær urte på grunn av frøene som har en aromatisk smak. Men bladene kan også brukes. Anis er populær både i europeisk, arabisk og indisk matlaging. Frøene gir en søt, krydret smak til desserter, konfekt, tomat- og karryretter. Blomster og blad kan brukes i fruktsalat.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

337.0 kcal   1411.0 kJ

Fett 15.9 g (23 %)

Herav   mettede fettsyrer

Karbohydrat 35.4 g (51 %)

Herav sukkerarter   (mono og disakkarider)

Protein 17.6 g (25 %)