Ingefær, syltet

Ingefær, syltet

Foto: Foodcollection

Syltet ingefær spises ofte til sushi-måltider, men smaker også godt til mye annet. Du kan enkelt sylte din egen ingefær, som ofte smaker bedre enn det du kjøper i butikken.

Viktige næringsstoffer

Protein

1.7 g (14 %)

Fett

0.7 g (5 %)

Karbohydrat

9.5 g (79 %)

Alle næringsstoffer

Vann

86 g

Kilojoule

232 kJ

Kilokalorier

55 kcal

Protein

1.7 g

Fett

0.7 g

Mettet

0.2 g

Trans

0 g

Enumettet

0.1 g

Flerumettet

0.1 g

Kolesterol

0 mg

Karbohydrat

9.5 g

Stivelse

6.4 g

Mono+Disakk

3.1 g

Sukker

0 g

Kostfiber

2 g

Alkohol

0 g

Retinol

0 µg

Beta-karoten

0 µg

Vitamin A

0 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0.3 alfa-TE

Tiamin

0.02 mg

Riboflavin

0.03 mg

Niacin

0.8 mg

Vitamin B6

0.16 mg

Folat

11 µg

Vitamin B12

0 µg

Vitamin C

4 mg

Kalsium

17 mg

Jern

0.6 mg

Natrium

11 mg

Kalium

330 mg

Magnesium

35 mg

Sink

0.4 mg

Selen

1 µg

Kobber

0.07 mg

Fosfor

27 mg

Vi har 6 oppskrifter med Ingefær, syltet