Oppskrifter med Ingefær
Ingefær kraftig stengelknoll. Må renses ved å skrape eller skrelle bort det ytterste laget. Syrlig, frisk smak. Fersk ingefær kan presses i hvitløkpresse eller rives i rivjern for å brukes i matlaging. Ingefær kan også brukes i tørket form. Ingefær inneholder to tl tre prosent eterisk olje og tre til fem prosent fett. Den er rik på mineraler, karbohydrater og fiber.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
55.0 kcal 232.0 kJ
Fett 0.7 g (5 %)
Herav 0.2 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 9.5 g (79 %)
Herav sukkerarter 3.1 g (mono og disakkarider)
Protein 1.7 g (14 %)