Erik Hannemann

© Erik Hannemann

Oppskrifter med Ingefær

Ingefær kraftig stengelknoll. Må renses ved å skrape eller skrelle bort det ytterste laget. Syrlig, frisk smak. Fersk ingefær kan presses i hvitløkpresse eller rives i rivjern for å brukes i matlaging. Ingefær kan også brukes i tørket form. Ingefær inneholder to tl tre prosent eterisk olje og tre til fem prosent fett. Den er rik på mineraler, karbohydrater og fiber. 

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

55.0 kcal   232.0 kJ

Fett 0.7 g (5 %)

Herav 0.2 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 9.5 g (79 %)

Herav sukkerarter 3.1 g (mono og disakkarider)

Protein 1.7 g (14 %)

Les mer om IngefærSe alle artikler med emne Ingefær