Oppskrifter med Pepperrot

Pepperrot kalles ofte Nordens pepper. Pepperroten kan i utseende minne om en lang pastinakk. Den er hvit i skallet med lysebrune flekker. Smaken er sterk og karakteristisk og den brukes hovedsakelig rå, som krydder til kremer, sauser, supper og salater. Pepperrot skal skrelles før bruk.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

96.0 kcal   404.0 kJ

Fett 0.7 g (3 %)

Herav 0.1 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 11.0 g (56 %)

Herav sukkerarter 7.3 g (mono og disakkarider)

Protein 7.7 g (39 %)