Ingredienser Urter Krydder Sennepsfrø

Oppskrifter med Sennepsfrø

Sennep lages av sennepsfrø fra ulike plantearter i korsblomstfamilien. Det finnes gule, brune og svarte sennepsfrø. I India bruker man de brune og lar gjerne frøene frese lett i olje før maten lages. Da får de sterke, stikkende sennepsfrøene en behagelig nøtteaktig smak og aroma.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

158.0 kcal   662.0 kJ

Fett 6.4 g (20 %)

Herav 0.3 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 18.5 g (60 %)

Herav sukkerarter 14.5 g (mono og disakkarider)

Protein 5.7 g (18 %)