Foto: Inkognito/frukt.no

© Foto: Inkognito/frukt.no

Oppskrifter med Persille

Det finnes to typer persille: kruspersille og bladpersille. Kruspersillen er en anelse mildere. Kruspersillen har en sterk grønn farge og er sprø og spenstig. Bladpersille har glatte, taggete blad som er mindre sprø. Persille fungerer best som smakssetter, fordi den fremhever andre smaker når den kokes. Men persille er også fin som pynt.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

32.0 kcal   135.0 kJ

Fett 0.4 g (7 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 1.6 g (31 %)

Herav sukkerarter 1.6 g (mono og disakkarider)

Protein 3.1 g (60 %)