Hopp til hovedinnhold

Kanin

Kanin

Erik Hannemann

Kanin er svært populær på matfatet i Italia, Frankrike, Spania og Portugal. Den italienske oversatte kokeboken Sølvskjeen (med mer enn 2 000 oppskrifter) har ikke mindre enn 21 oppskrifter med kanin. Smaken på kjøttet kan minne om kylling. 

Energiinnhold

Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.

Protein

22 g (84 %)

Fett

4 g (15 %)

Karbohydrat

0 g (0 %)

Alle næringsstoffer

Vann

73 g

Kilojoule

522 kJ

Kilokalorier

124 kcal

Protein

22 g

Fett

4 g

Mettet

1.7 g

Trans

0 g

Enumettet

0.8 g

Flerumettet

1.3 g

Kolesterol

71 mg

Karbohydrat

0 g

Stivelse

0 g

Mono+Disakk

0 g

Sukker

0 g

Kostfiber

0 g

Alkohol

0 g

Retinol

10 µg

Beta-karoten

0 µg

Vitamin A

10 RAE

Vitamin D

0.4 µg

Vitamin E

0.4 alfa-TE

Tiamin

0.12 mg

Riboflavin

0.14 mg

Niacin

10 mg

Vitamin B6

0.6 mg

Folat

5 µg

Vitamin B12

10 µg

Vitamin C

0 mg

Kalsium

13 mg

Jern

1.8 mg

Natrium

56 mg

Kalium

310 mg

Magnesium

23 mg

Sink

1.7 mg

Selen

10 µg

Kobber

0.15 mg

Fosfor

210 mg

Vi har 1 oppskrifter med Kanin