Innbakt flyndre -

Innbakt flyndre

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 30 minutter. Rens og fileter flyndren. Flå av skinnet. Dryss litt salt på filetene. Mal ørretfileten med salt og pepper, rør inn egget og sett farsen i kjøleskapet så den blir riktig kald. Spe med kald fløte. Tin butterdeigen. Kjevle to flak ut til bunnen, de tre andre til lokk på fisken. Skjær deigen til i form som en flyndre. Det som skal være lokk må være litt større enn bunnen. Legg to flyndrefileter på deigbunnnen. Smør farsen over, dekk med deiglokket og pensle med egg. Stikk ut små sirkler av deigrestene og legg dem på som fiskeskjell. Pensle igjen. Stek fisken til den er delikat gyllen og gjennomstekt. Server eventuelt en smørsaus og salat til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold