Innbakt laks med grønnsaker

Innbakt laks med grønnsaker

Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 200 °C i 8?10 minutter. Kok sjalottløken med vinen til væsken har kokt inn til ca. 1 ss. Tilsett fløten og kok sausen i ca. 5 minutter. Avkjøl sausen. Skjær laksen i 2 skiver til hver, godt på skrå. Fordel grønnsaker, fisk og urter på smurt matpapir. Hell kald saus over. Brett papiret i to over fyllet. Start i den ene enden av papiret og brett små skårbretter rundt det hele. Da lukkes pakken tett så ikke noe flyter ut. Legg pakkene forsiktig over på stekebrett og stek dem midt i ovnen til fisken er akkurat gjennomkokt. Når fisken er ferdig er papiret delikat brunt rundt kanten og innholdet vises gjennom papiret. Legg pakkene forsiktig over på varme tallerkener som bæres inn til bordet. Server små kokte poteter eller brød til. TIPS: Bytt ut matpapiret med grillfolie og stek pakken på grillen.

Kanskje disse også frister?