Innbakt laks med grønnsaker -
Foto: Alf Børjesson

Innbakt laks med grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 200 °C i 8?10 minutter. Kok sjalottløken med vinen til væsken har kokt inn til ca. 1 ss. Tilsett fløten og kok sausen i ca. 5 minutter. Avkjøl sausen. Skjær laksen i 2 skiver til hver, godt på skrå. Fordel grønnsaker, fisk og urter på smurt matpapir. Hell kald saus over. Brett papiret i to over fyllet. Start i den ene enden av papiret og brett små skårbretter rundt det hele. Da lukkes pakken tett så ikke noe flyter ut. Legg pakkene forsiktig over på stekebrett og stek dem midt i ovnen til fisken er akkurat gjennomkokt. Når fisken er ferdig er papiret delikat brunt rundt kanten og innholdet vises gjennom papiret. Legg pakkene forsiktig over på varme tallerkener som bæres inn til bordet. Server små kokte poteter eller brød til. TIPS: Bytt ut matpapiret med grillfolie og stek pakken på grillen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fisk en papillote