Innbakt viltfilet med brie - Her er Trond Mois innbakte viltfilet. Sprø utenpå og saftig inni...
Foto: Mats Widén

Innbakt viltfilet med brie

Her er Trond Mois innbakte viltfilet. Sprø utenpå og saftig inni...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 Del fileten i 3--4 cm store stykker. Krydre dem med salt og pepper, og brun dem i snør i 15 sekunder på hver side i ei panne. Fordel dem i 4 ildfaste porsjonsformer.

2 Finhakk sjalottløken og ha den i en kjele. Tilsett portvin og kraft. Kok opp, og jevn det med 1 ts maisennamel utrørt i litt vann. Avkjøl en smule, og hell det over kjøttbitene.

3 Skjær fennikelen i fine, lange båter. Steik dem i litt smør og olje til de blir al dente -- ca. 2 minutter. Legg dem i formene.

4 Del osten i 4 skiver, og legg dem på toppen.

5 Kjevle ut butterdeigen til et stort flak, og pensle det med pisket egg. Del flaket i fire deler, og legg en del over hver form. Pensle med egg på toppen.

6 Steik formene i ovnen på 220 grader i 10 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gravet reinsdyrfilet
fav Tid: 60 min
Elgkaker med bacon
fav Tid: 60 min
Reinsdyrmedaljong