Innbakte epler - Innbakte epler er enda bedre enn bakte epler. Og det lukter som eplekake.
Foto: Erik Hannemann

Innbakte epler

Innbakte epler er enda bedre enn bakte epler. Og det lukter som eplekake.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader. 

Hul ut eplene og pass på å fjerne steinene. 

Hakk valnøttene sammen med blåbærene (eller rosinene). 

Bland nøtter og blåbær sammen med kanel og sukker. 

Fyll eplene med blandingen. Legg litt smør på toppen. 

Kjevle ut platene med butterdeig. 

Pensle dem med pisket egg. 

Pakk deigen rundt eplene. Pisk med mer egg. Pynt eventuelt med noen butterdeig i form.

Stek dem på rist (sett en stekeplate under så ikke det blir for mye gris i ovnen). 

Bak eplene i omtrent 1 time (så er du helt sikkert på de blir ferdige). 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Beef Wellington
fav Tid: 45 min
Innbakt laks