Is- og ostekake -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Is- og ostekake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Knus kjeks og bland inn smeltet smør og trykk massen ut i en form, 22 cm. Dekk bunnen med bakepapir før kjeksmassen legges i. Stek i varm stekeovn 200 ºC på nederste rille i 10 min. Avkjøl. Smelt sjokoladen i vannbad - plasser en bolle med sjokoladen over en kasserolle med kokende vann. Rør først eggeplommer in i den smeltede sjokoladen. Rør så inn kremosten. Stivpisk eggehviter og kremfløte, hver for seg. Vend først inn kremen i sjokolademassen og til slutt stivpiskede eggehviter. Hell massen i formen og sett i fryseboksen i minst 4-5 timer. Ta ut kaken av fryseboksen og la den tempereres ca 20 min før servering. Pynt med friske bær, frukt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.