Ishavsrøye tempura

Ishavsrøye tempura

Frityrstekt fisk sammen med avokadokrem og lun rødløk.

Christopher Sjuve
120 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Bland det tørre og tilsett væske. Halvpisk eggehvitene og tilsett dem i røren. La det svelle i 1 time før bruk. Kutt hver filet skrått, i ca fire stykker og dypp dem i røren. Friter i 1-2 minutter, avhengig av tykkelsen på fisken. La overflødig fett renne av på papir som trekker fett. Serveres med avocadocreme og lun rødløk. Avocadocreme : Bland avocadokjøttet med de andre ingrediensene. Mos til en smidig purè. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Lun rødløk: Kutt løken i strimler og sauter den med godt smør, vann og sukker. Smak til med salt og pepper.

Kanskje disse også frister?