Ishavsrøyetartar -
Foto: Tom Haga

Ishavsrøyetartar

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fisken i små terninger, ca 3x3 mm, eller kjør den gjennom kvern. Bland den med de øvrige ingrediensene og smak til med salt og pepper. Formes som runde "kaker" på serveringstallerken. Krutonger: Varm opp en stekepanne, ha i smør og la det bli så varmt at det begynner å frese. Legg brødskivene i og stek disse gyldne på begge sider. Gni revet sitronskall på hver skive og legg skivene på et stekebrett. Stek dem videre i stekeovn ved 160 grader til de er sprø, ca 10 minutter. Salat : Riv salat av diverse slag og drypp over litt olivenolje, sitronsaft, salt og pepper. Dressing /saus: Alle ingredienser blandes og settes kjølig frem til servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?