Iskake med bringebær og vaniljefrosting

Iskake med bringebær og vaniljefrosting

Fantastisk god og frisk iskake som er superenkel å lage! Laget av ferske bringebær, toppet med deilig vanilla bean frosting.

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

Iskremkake

1 bokser

Kondensert melk, søt

Vanilla bean frosting

7 stk

eggehvite

5 dl

sukker

Slik gjør du det:

Begynn ved å lage puré av bringebær og saften av 1 sitron (mos eller kjør i stavmikser/blender).
Ha søt kondensert melk i en mikserbolle sammen med 3 eggeplommer og miks i noen minutter.Tilsett bringebærpuréen.Hell røren i en rund bakeform som er 20 cm i diameter. Sett det hele kaldt i minst 6 timer.
Like før servering, lag Vanilla bean frosting:Kok opp vann i en kjele. Ha alle ingredienser i en stor bolle. Sett bollen over det kokende vannet. Visp for hånd i ca. 4 minutter, eller til sukkeret er oppløst.
Hell røren i en miksebolle og miks i ca. 4 minutter på laveste hastighet. Øk hastigheten og miks i ytterligere 3 minutter, til bollen ikke lenger føles varm.
Ønsker du fin pastellfarge, kan du tilsette en dråpe eller to med konditorfarge og mikse videre i ca. 1 minutt.
Dekorér toppen med en stor Wilton 1 A tipp som er rundt og lag små dots på toppen!
Evt. dekorer toppen med litt ferske bær, håper den faller i smak hos dere!