Iskake med bringebær og vaniljefrosting - Fantastisk god og frisk iskake som er superenkel å lage! Laget av ferske bringebær, toppet med deilig vanilla bean frosting.
Foto: Manuela Kjeilen

Iskake med bringebær og vaniljefrosting

Fantastisk god og frisk iskake som er superenkel å lage! Laget av ferske bringebær, toppet med deilig vanilla bean frosting.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn ved å lage puré av bringebær og saften av 1 sitron (mos eller kjør i stavmikser/blender).

Ha søt kondensert melk i en mikserbolle sammen med 3 eggeplommer og miks i noen minutter. Tilsett bringebærpuréen.Hell røren i en rund bakeform som er 20 cm i diameter. Sett det hele kaldt i minst 6 timer.

Like før servering, lag Vanilla bean frosting: Kok opp vann i en kjele. Ha alle ingredienser i en stor bolle. Sett bollen over det kokende vannet. Visp for hånd i ca. 4 minutter, eller til sukkeret er oppløst.

Hell røren i en miksebolle og miks i ca. 4 minutter på laveste hastighet. Øk hastigheten og miks i ytterligere 3 minutter, til bollen ikke lenger føles varm.

Ønsker du fin pastellfarge, kan du tilsette en dråpe eller to med konditorfarge og mikse videre i ca. 1 minutt.

Dekorér toppen med en stor Wilton 1 A tipp som er rundt og lag små dots på toppen!

Evt. dekorer toppen med litt ferske bær, håper den faller i smak hos dere!

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.