Iskake på pepperkakebunn (gluten- og melkefri) - Har du mye pepperkaker igjen etter jul? Da er dette kaka for deg! Den er fri for gluten og melk, men du kan bruke de ingrediensene du selv tåler. Har du ikke pepperkaker kan du bruke andre kjeks som tåles eller lage en nøtte/mandelbunn.

Iskake på pepperkakebunn (gluten- og melkefri)

Har du mye pepperkaker igjen etter jul? Da er dette kaka for deg! Den er fri for gluten og melk, men du kan bruke de ingrediensene du selv tåler. Har du ikke pepperkaker kan du bruke andre kjeks som tåles eller lage en nøtte/mandelbunn.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Knus pepperkaker i en blender eller liknende. Bland dem med smeltet melkefri margarin og trykk det ned i en kakeform og sett kjølig.

Pisk deretter eggeplommer, sukker og vanilje til eggedosis. Pisk kremen stiv i en annen bolle og bland eggedosis og krem godt med en slikkepott. Rør inn hakket sjokolade. Spre ismassen på bunnen og sett i fryseren i 4-6 timer. Dryss med kakestrø* før servering.

Tas opp ca 20 minutter før servering. Kan med skjæres opp og serveres i enkeltstykker som dessert eller serveres som kake til kaffen.

*Påse at kakestrøet du bruker er gluten- og melkefritt

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?