Iskald sjokoladefrappuccino - En iskal energibombe. Supergodt en varm sommerdag!
Foto: mylittlekitchen-thea.blogspot

Iskald sjokoladefrappuccino

En iskal energibombe. Supergodt en varm sommerdag!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett fem glass i kjøleskapet.

Kok 1 kopp kaffe, ca 2 ts pulverkaffe.

La kaffen stå til den er helt avkjølt.

Fyll en og en halv kopp med isbiter og helmelk og ha i en blender.

Kjør til en isete konsistens

Hell i den avkjølte kaffen. Husk at du kan lage den sterkere eller svakere om du ønsker det. Tilsett så mye sjokoladesaus som du ønsker.

Ta ut glassene av kjøleskapet og ha litt sjokoladesaus i bunnen og på innsiden av glassene.  Fordel iskaffen i glassene og ha på stivpisket krem og mer sjokoladesaus.

Serveres straks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Ismocca