Slik gjør du det:
Ha brunt sukker, egg og eggeplommer i en bolle.
Sett bollen med egg og sukker over en kasserolle med kokende vann.
Visp for hånd eller med en håndmixer i 8-10 minutter.
Tilsett vaniljeekstrakt, det kan utelates om du ikke har det.
Etter 8-10 minutter er den klar, ta den av komfyren og la den avkjøles i noen minutter.
Bland pisket kremfløte i eggedosisen.
Ta frem en bakeplate. Dekk bunnen med bakepapir, spray med litt matfett og ha i ferdigpoppet popcorn.
Lag karamellpopcorn ved å helle over avkjølt karamellsaus. (Den bør ha blitt avkjølt i ca 10 minutter, hvis ikke blir popcornet seigt).
Bland karamell-popcorn etter ønsket mengde inn i iskremrøren.
Jeg heller iskremrøren i slike søte iskrembokser som har tilhørende lokk.
Legger noen få karamellpopcorn på toppen før jeg setter lokk på.
Frys dette i cirka 4-6 timer.
Klar til å nytes ...
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.