Isostekake med blåbær - En frisk og deilig kake på varme sommerdager. Pynt gjerne med enten blåbær eller pikekyss.
Foto: Svein Brimi

Isostekake med blåbær

En frisk og deilig kake på varme sommerdager. Pynt gjerne med enten blåbær eller pikekyss.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør kjek­sen i en kjøk­ken­­ma­skin til smu­ler og til­sett smel­tet smør. Trykk smu­le­ne ut i en ba­ke­­pa­pir­­kledd li­ten lang­pan­ne, 20 x 30 cm. 

Sett kaldt mens fyl­let la­ges.

Pisk sam­men ost, eg­ge­plom­mer, suk­ker og va­nil­je­suk­ker. Pisk eg­ge­hvi­te­ne sti­ve og flø­ten til krem i hver sin bol­le.

Vend inn blå­bær­syl­te­tøy i os­te­kre­men så alt blir blan­det. Vend for­sik­tig inn krem og stiv­pis­ke­de eg­ge­hvi­ter. Hell fyl­let over bun­nen og sett i fry­se­ren i 6 ti­mer el­ler mer.

Ta is­ka­ken ut en stund før den skal ser­ve­res og del i bi­ter. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.