Italiensk fiskesuppe -

Italiensk fiskesuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk løk og hvitløk. Rens og finstrimle paprika. Fres løk, hvitløk, paprika og tomater med laken i olje i ca. 5 minutter. Hell på vann, tilsett buljongterning og la suppen småkoke i 20-25 minutter. Skjær fiskefileten i porsjonsstykker og la dem trekke i suppen til de er gjennomkokte. Smak suppen til med salt og kajennepepper og dryss grønt over før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Festsuppe