Italiensk kjøttbrød - Server kjøttbrødet på et fat med tomatsaus. Tilbehør: makaroni med frisk dill.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Italiensk kjøttbrød

Server kjøttbrødet på et fat med tomatsaus. Tilbehør: makaroni med frisk dill.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bløtlegg brødsmulene i melka.

Rør sammen kjøtt og salt i en bolle.

Rør inn egg.

Rør inn smuler og melk.

Rør inn resten av ingrediensene.

Kle en liten brødform med bacon hengende over kanten.

Pakk kjøttfarsen nedi.

Dekk med baconen som henger over kanten.Stek på 200 grader til gjennomstekt (omkring 30 minutter).

Server på et fat med tomatsaus og kokt makaroni med frisk dill ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Autentisk bolognese