Italiensk tørrfisksalat -

Italiensk tørrfisksalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann med salt. Legg i utvannet tørrfisk og kok den i 10 minutter. Avkjøl. Del den kokte tørrfisken i 2 -3 cm store biter. Anrett fisk, tomater, løk, oliven og kapers på et fat eller tallerkener. Dryss over salt, pepper, oregano og olivenolje. Bland forsiktig, men godt sammen og dryss over frisk basilikum til slutt. Server med ristet brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.