Italienske kjøttkaker med linsesalat -
Foto: Linnea Press

Italienske kjøttkaker med linsesalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjøttkaker:

Hell melken over brødskiven og la den trekke i ca. 10 minutter. Ta opp brødet og klem ut væsken. Melken skal ikke brukes mer. Hakk baconet fint.

Rør sammen ingrediensene til farsen.

Form farsen til 8 flate kjøttkaker med hender skylt i kaldt vann.

Stek noen kjøttkaker om gangen på middels varme, 3–4 minutter på hver side.

Server dem med linsesalat. I barnefamilier er det kanskje mer populært med pasta med tomatsaus.

Linsesalat:

Skyll linsene i kaldt vann, la dem renne av. Kok linsene i vann med buljongterning og appelsinskall i ca. 20 minutter.

Stek hvitløk, soltørkede tomater og rosmarin i olje på middels varme et par minutter, det skal ikke bli brunt. Rør dette i linsene og kok videre i 15–20 minutter.

Del minitomatene og la dem koke med de siste 5 minuttene. Smak til med eddik, salt og pepper og rør inn persille like før servering.

Server linsesalaten nylagd mens den ennå er varm. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.