Jansons fristelse med ansjos og potet -
Foto: Matprat.no

Jansons fristelse med ansjos og potet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær løk i tynne skiver, og la dem surre i litt smør til den er myk. Riv potetene grovt på et råkostjern. Smør en lav, ildfast form og legg lagvis poteter og løk. Legg på noen klatter smør. Stek formen ved 200 °C i 45 minutter. Når formen har stått i 10 minutter, helles fløten over. Stek videre. Prøv med en pinne om potetene er møre. Legg på ansjosfileter og eggeplommer i skall og klipp over gressløk. Server straks.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?