Jansons fristelse -

Jansons fristelse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 225° i ca. 45 minutter. Råskrell potetene og skjær dem i tynne skiver eller strimler. Skjær løken i tynne ringer og fres dem i margarin i et par minutter. De skal ikke bli brune. Legg poteter, løk og ansjosfileter lagvis i smurt form, med poteter på toppen. Hell på fløten, dekk formen med aluminiumsfolie og stek retten i 30 minutter. Fjern folien og stek retten videre til potetene er møre.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Jansons fristelse
fav Tid: 1440 min
Bacalao