Jansons fristelse -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Jansons fristelse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smør ildfast form med smør. Skrell potetene og skjær dem i strimler. Skjær løken i tynne skiver og surr den myk i smør i en stekepanne. Del ansjosen i biter. Legg poteter, løk og ansjos lagvis i en smurt ildfast form. Første og siste lag skal være poteter. Hell over matfløte blandet med ansjoslake. Strø over strøkavring og legg smørklatter. Stek på nederste rille i varm stekeovnen på 200 ºC i 45 -60 min til retten har fått en fin farge og potetene er myke. Tips: Opprinnelig en svensk rett. Prøv å servere Jansons fristelse med kokte halve egg, syltede rødbeter og knekkebrød med smakfull hvitost.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Jansons fristelse
fav Tid: 45 min
Jarlsbergtorsk