Jarlsberg- og lavendelclafoutis -

Jarlsberg- og lavendelclafoutis

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du trenger en paiform med 24-26 cm i diameter. Gjør klar alle ingrediensene. Aller best blir clafoutisen om vi lar smørpenslet chilipepper steke i den varme ovnen først. Da får den en fin søtlig smak og skinnet blir lett å ta av. Smør formen og la den stå i stekeovnen til det ryker av den. Dryss så i revet Jarlsberg, hakket chili og resten av ingrediensene. Det er best om ingrediensene er godt rørt sammen på forhånd. Sett formen i ovnen ved 190 grader C. Hvis du bruker porsjonsformer, la de stå i ca 15 minutter. Hvis du har en stor form, kan den stå i 45 minutter. La den steke til den kjennes stiv og server den varm eller kald sammen med rugbrød og salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.