Jarlsbergtorsk - Den gode kombinasjonen av ost og fisk gjør dette til en av fiskefavorttene blant både små og store.
Foto: Astrid Hals

Jarlsbergtorsk

Den gode kombinasjonen av ost og fisk gjør dette til en av fiskefavorttene blant både små og store.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

I stekeovnen ved 200° C ca. 30 minutter Skjær fiskefiletene i serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss på salt, pepper og finhakket hvitløk. Legg på tomat i skiver, purre og dryss over osten. Hell over matfløte. Stek retten på midterste rille og server med kokte poteter eller kokt ris til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Kanarisei
fav Tid: 60 min
Laks i potetform