Jegerkål - fårikål med viltpreg - Fårikål med vri? Einebær i fårikålen gir en annerledes smak enn den tradisjonelle fårikålen. En forsmak på jaktsesongen?
Foto: Astrid Hals

Jegerkål - fårikål med viltpreg

Fårikål med vri? Einebær i fårikålen gir en annerledes smak enn den tradisjonelle fårikålen. En forsmak på jaktsesongen?

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Steketemp: 200°C Steketid: 2-3 timer 1. Del kålen i store terninger. Brun kjøtt og kål i panne, litt om gangen. 2. Legg kjøtt og kål lagvis i en leirgryte eller ildfast form med lokk. Dryss krydderet mellom lagene. Hell over vann. 3. Sett gryta i ovn på 200 °C i 2-3 timer til kjøttet er mørt og slipper beina. Server med kokte poteter. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Arabisk gryte
fav Tid: 60 min
Aprikosgryte