Jegersmørbrød -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Jegersmørbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fres viltkjøttet og finhakket løk i smør i varm panne. Tilsett poteter i terninger. Stek et par min. Smak til med salt, pepper og krydderurter. Rens og stek soppen i smør. Smak til med tyttebær, salt og pepper. Server på grovt brød. Ekstra mettende server speilegg på toppen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.