Jordbær og frisk mango -
Foto: Mattis Bjørnsen

Jordbær og frisk mango

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

100 g salte cashewnøtter, hakket

1 dl sukker

2 ss vann

2 stk mango

600 g jordbær

Champagnegranité:

1 dl vann

1 dl sukker

Annonse

Slik gjør du det:

Kok vann og sukker til karamell. Rør inn cashewnøttene og hell karamellmassen over på bakepapir med en gang. Avkjøl den i romtemperatur og hakk den i biter. Skrell mangoene og kutt kjøttet i biter. Kjør dem til en glatt puré i en mikser. Rens jordbærene og del dem i biter. Bland dem med nøttene. Anrett mangopureen i fire dype skåler og legg i jordbærene. Server straks. Topp gjerne med champagnegranité. Champagnegranité: Kok opp sukker og vann. Avkjøl. Tilsett champagne og frys straks ned graniteen. Rør gjerne rundt en gang når den har fryst i kantene. Skrap opp graniteen med en gaffel ved servering. Server straks, den smelter fort!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Granité