Jordbærconsommé med sprø sjokolade- og kokosstenger -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Jordbærconsommé med sprø sjokolade- og kokosstenger

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Desserten kan lages dagen i forveien og oppbevares i kjøleskapet. Kjør jordbærene til en jevn masse i en foodproseccor eller med en stavmikser. Kok opp vann og sukker. Del vaniljestang på langs og legg i sukkerlaken sammen med stjerneanis og skall (godt vasket) av lime. La trekke 10-15 min Saft av lime tilsettes helt til slutt. Rør potetmel ut i vann og tilsett i en tynn stråle i den varme sukkerlaken til konsistens blir som suppe. Kok opp. Avkjøl litt og tilsett de mosede jordbærene og smak til med limesaft. Ved servering hell i et glass, pynt med mynte og legg en sjokolade- og kokosstang over glasset. Her finner du oppskrift på sprøe sjokolade- og kokosstenger

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.