Jordbærkake - Jordbærkake med ferske bær og pisket krem... Perfekt til sommeren!
Foto: Manuela Kjeilen

Jordbærkake

Jordbærkake med ferske bær og pisket krem... Perfekt til sommeren!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 190 ˚C.

Ha sukker, kremfløte og frøene fra vaniljestangen i en mikserbolle. Miks det fluffy i ca. 3 minutter.

Tilsett egg og miks til alt er godt blandet i ca. 30 sekunder.

Sikt hvetemel godt sammen med maisenna og bakepulver. Gjenta gjerne en andre gang for best mulig resultat.

Sikt melblandingen i røren.

Spray en bundtform eller en vanlig rund form med matfett og sikt litt mel i den. Fordel røren i formen.

Sett det hele i ovnen ved 190 ˚C i ca. 30 minutter.

Kaken avkjøles i formen i minst 15 minutter for du snur den opp ned.

Dryss den avkjølte kaken med melis og server den sammen med ferske jordbær og pisket kremfløte.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Vaniljeformkake