Jordbærpai - Bak med jordbær - det er sommer!
Foto: Svein Brimi

Jordbærpai

Bak med jordbær - det er sommer!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle ingrediensene til mørdeigen i en kjøkkenmaskin.

Bland til alt samler seg til en deig.

La deigen hvile kjølig ca. ½ time.

Kjevle deigen ut og kle en paiform, 22 cm i diameter.

Vi brukte tilsvarende form, men avlang.

Prikk bunnen med gaffel og la den stå noen minutter før den stekes i ovnen ved ca 200 grader i ca. 15 min.

Avkjøl paiskallet i formen før det tas forsiktig ut.

Dekk bunnen med vaniljeis og fordel jordbær over.

Server med det samme.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.