Jordbærpavlova med ingefærkrem - Her er en nydelig sommerkake med masse, friske, søte jordbær.
Foto: Frukt.no

Jordbærpavlova med ingefærkrem

Her er en nydelig sommerkake med masse, friske, søte jordbær.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp eggehvitene stive og visp inn sukkeret i tre omganger. Visp inn maizena og eddik. Tegn en sirkel på bakepapir på størrelse med en frokosttallerken. Smør marengsmasse over sirkelen og lag en kant rundt det hele. Stek marengsen midt i ovnen ved 140°C i ca. 1 time til den er tørr på overflaten og lys gyllen. Skru av ovnen og la marengsen stå i 1-2 timer. Visp fløte og seterrømme stivt hver for seg og bland det. Hakk ingefæren og rør den inn. Smak til med ingefærlake. Fyll kremen i marengsbunnen og legg på tett i tett med jordbær. Legg gjerne noen mynteblader mellom bærene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Pavlova
fav Tid: 90 min
Plommechutney