Jordbærsjokolademuffins - Med rosa jordbærsjokolade kan du lage de nydeligste cupcakes!
Foto: Foto: Kristine Ilstad/detsoteliv.no

Jordbærsjokolademuffins

Med rosa jordbærsjokolade kan du lage de nydeligste cupcakes!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start gjerne kvelden i forveien med å gjøre klar jordbærsjokoladefløten: Kok opp kremfløten i en kjele. Ta kjelen straks av platen og tilsett jordbærsjokoladen. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn. Sett kjelen i kjøleskapet over natten (eller i minst 5 timer).

Til muffinsene piskes mykt smør luftig med melis og vaniljesukker. Pisk inn eggene til en myk smørkrem. Snitt opp vaniljestangen og skrap ut frøene fra innsiden. Pisk dette inn i smørkremen. Sikt mel og bakepulver. Bland dette inn i smørkremen vekselsvis med fløten til en jevn deig. Vend til slutt i jordbær delt opp i små biter.

Fordel deigen i muffinsformer som er satt i muffinsbrett til de er ca 2/3 fulle. Stek muffinsene midt i ovnen ved 180°C i ca 15-20 min, eller til de er gjennomstekte og gyldne på toppen. Avkjøl helt.

Ta jordbærsjokoladefløten ut av kjøleskapet. Bruk en elektrisk håndmikser og visp sjokoladefløten til den blir til en tykk, luftig krem. NB! Dette tar ikke lang tid - mindre enn ett minutt - så pass godt på så du ikke pisker for lenge.

Ha jordbærsjokoladekremen i en sprøytepose og sprøyt krem på hver cupcake. Pynt med rosa sukkerblomster eller annen kakepynt du liker.

Oppskrift:

Detsoteliv.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.