Jordbærsyltetøy med lavendel

Lavendel gir det tradisjonelle syltetøyet en ny dimensjon. Pass på å bruke spiselavendel av typen fransk (lavandula angustifolia) eller engelsk (lavendula latifolie).

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens jordbærene og skjær dem i biter. Hell jordbærene og sideren i en gryte og kok i 5-6 minutter uten lokk. Tilsett lavendelblomster og sukker, og kok i ytterligere 3-4 minutter under omrøring. Ta gryten av platen og skum godt av. Hell over i varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Alliansesyltetøy
fav Tid: 45 min
Blåbærsyltetøy
fav Tid: 30 min
Dronningsyltetøy