Jordbærterte med marengs - Mmm! Jordbærterte med mykt margenslokk.
Foto: Svein Brimi

Jordbærterte med marengs

Mmm! Jordbærterte med mykt margenslokk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen sukker og mel. Smuldre inn smøret og tilsett egget. Bland alt godt sammen.

Trykk ut deigen i smurte porsjonsformer eller en middels stor paiform med løs bunn. Stek bunnen ved 180 grader til den er gyllenbrun, i ca. 10 min.

Rens og del jordbærene og bland dem med sukkeret. Fordel bærene utover paibunnen.

Bland eggehvitene med sukkeret og pisk stivt. 

Fordel marengsene utover paien. Stekes ved 120 grader til marengsmassen blir gyllen.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.