Julegrøt (risgrøt) - Julegrøt serveres ofte på julaften ved lunsjtider. Det fine med julegrøt er jo at man blir sulten så fort etterpå...
Foto: Mari Svenningsen

Julegrøt (risgrøt)

Julegrøt serveres ofte på julaften ved lunsjtider. Det fine med julegrøt er jo at man blir sulten så fort etterpå...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

4 dl vann

1,5 dl grøtris

1 l melk

1 ts salt

Annonse

Slik gjør du det:

Kok grynene i vann i ca. 10 minutter. Spe med melk, og kok videre til grøten er passe tykk. Server risgrøt med smørøye, sukker og kanel.

Ny vri på julegrøten (risgrøten): Når risgrøten er ferdig kokt kan du røre et beger seterrømme inn i hver liter grøt. Da blir det festgrøt. En blanding av rømme- og risgrøt som nesten smaker som rømmegrøt.

Husk sukker og kanel. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Arancione