Julegrøt -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Julegrøt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha ris, krydder (splitt vaniljestangen i to) og vann i en tykkbunnet kasserolle. Kok opp og la trekke under lokk til vannet har kokt inn, ca 15-20 min. Varm opp melken for seg og hell i mesteparten av melken i den innkokte grøtrisen. Rør godt og la grøten trekke under lokk på laveste trinn på platen i ca 1 time. Tilsett mer melk om nødvendig under trekketiden. Rør minst mulig i grøten under trekketiden. Ta ut kanelstang og vaniljestang. Server med "smørøye", sukker og kanel.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sopprisotto