Slik gjør du det:
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis (hvis du kan skrive "Ole" i eggedosisen, er den stiv nok). Stivpisk kremfløte og vaniljesukker og bland kremen lett inn i eggedosisen.
Hell isen i en passe stor form eller små porsjonsformer og sett i fryseren.
Hell laken fra den hermetiske frukten i en kasserolle sammen med krydderet og eventuelt litt sukker. Ønsker du mer kryddersmak på frukten, kan du tilsette mer krydder. Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene og tilsett i laken. Kok opp og la den småkoke i noen minutter til laken har kokt inn litt.
Del frukten opp i passe biter og tilsett i laken.
Hvelv isen på fat ved servering. Hell noe av den varme julefrukten over isen ved servering, og resten av frukten serveres i en bolle ved siden av.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.