Julesylte som forrett - Når du skal servere juletapas må du sørge for å justere mengden etter hvor mange retter du ønsker å lage. Retten kan brukes som en del av et tapasbord eller når du har lyst på noe godt.

Julesylte som forrett

Når du skal servere juletapas må du sørge for å justere mengden etter hvor mange retter du ønsker å lage. Retten kan brukes som en del av et tapasbord eller når du har lyst på noe godt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell beter og jordskokker. Varm oljen i stekepanne. Tørk godt av røttene, skjær dem i syltynne skiver og legg dem forsiktig i oljen. Stek på forsiktig varme, men likevel varmt nok til at det blir sprøtt og gyllent. Du kan også steke noen cherrytomater og asparges, men det er ikke nødvendig. La det renne godt av på kjøkkenpapir. Krydre lett med salt. Anrett skiver av julesylte, gjerne på brød sammen med beter og jordskokker, med persille og basilikum som garnityr.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?