Kålpai med spekeskinke - Dette er den nye hverdagsmaten.
Foto: Erik Hannemann

Kålpai med spekeskinke

Dette er den nye hverdagsmaten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fjern de ytterste bladene på kålen. Skjær resten i skiver (ikke vær nøye!).

Ha dem i en kjele med litt vann. Kok opp med lokk og la dem stå og dampe mens du gjør resten.

I en stor bolle, bland sammen melk, mel, salt og egg. Skjær spekeskinken i biter og bland inn.

Smør en ildfast form. Legg i kålen. Hell over røra.

Bak i ovnen i 35-40 minutter på 180 grader.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Kålstuing