Kålrulader med spekeskinke - Her kommer spekeskinke og kål sammen i perfekt harmoni. Nydelig!
Foto: Erik Hannemann

Kålrulader med spekeskinke

Her kommer spekeskinke og kål sammen i perfekt harmoni. Nydelig!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha kålbladene i en kjele med smøret og noen spiseskjeer med vann. Legg på lokk og la dampe i 2-3 minutter. Vend godt og krydre med salt og pepper. Rull skinkerullene rundt kålbladene. Servér.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Croque monsieur