Kålruletter med grønnsakfyll og persille- og sitronsaus -

Kålruletter med grønnsakfyll og persille- og sitronsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvell kålbladene i lettsaltet vann så de blir myke. Legg dem ut på et håndkle så de renner godt av. Skjær aubergine, squash og paprika i små terninger. Grovhakk sopp og løk. Fres alt i olje så det blir mykt. Rør inn ris og smak til med salt og pepper. Fordel fyllet på kålbladene, pakk dem sammen og surr dem med bomullshyssing. Kok opp vann med buljongterning, legg kålrulettene i og la dem trekke under lokk i ca. 30 minutter. Smelt smøret, rør inn melet og spe med kokekraft fra kålrulettene samen med fløte. La sausen koke i minst 5 minutter, smak den til med salt, pepper og sitronsaft og rør inn persille. Server kålrulettene med sausen og kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Ratatouille